Налазите се на страници > Почетна > Вијести > Србија > Kako da postaneš sam svoj gazda?

Kako da postaneš sam svoj gazda?

12-05-2022 02:55:34 | | / mojenovosti.com |

"Da li znate kako da postanete sam svoj gazda, odnosno da pokrenete sopstveni biznis? Imate ideju za osnivanje kompanije, ali ne znate koji je sledeći korak? Potrebna vam je pomoć ali niste sigurni kome da se obratite? Podsticanje preduzetništva predstavlja jedan od glavnih strateških pravaca razvoja ekonomije u našoj zemlji i ovoj aktivnosti se posvećuje velika pažnja državnih institucija. Pored državnih, postoji i veliki broj privatnih inicijativa, udruženja i organizacija koje se bave podsticanjem i pružanjem pomoći preduzetnicima. Koliko to ima uticaja na mlade? Kako mladi mogu da postanu uspešni preduzetnici?"

Treći dan Festivala demokratije posvećen je temi "Preduzetništvo mladih", a održaće se u "Medijskom skloništu" u Vranju, na adresi Osme brigade 3, u petak 13. maja od 16 časova.
Događaj se sprovodi u okviru projekta „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ koji udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ realizuje u partnerstvu sa Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Kraljevine Švedske.
NIV