Пророчанство деда Видоја: „Вучић ће бити на власти до 2035. године!“

28-06-2022 08:20:42 | | / mojenovosti.com |


ПРОРОЧАНСТВА видовитог деда Видоја са Голије узбуркала су јавност Србије. Деда Видоје је до сада тачно предвидео бомбардовање Србије, окупацију Kосова, атентат на Ђинђића, пандемију корона вируса, рат у Украјини и многих других догађаја!

Овај старац од 87 година не воли да се појављује у јавности, али је за Видовдан ипак пристао да говори за портал Kликните.га и да открије шта нас све чека у блиској будућности.

Kликните.га: Деда Видоје, од када сте почели да предвиђате догађаје?

Деда Видоје: Чуј дијете, откако сам знао за себе ја видим све што ће бити. Некада то кажем некоме, а некада само ћутим и ништа никоме не говорим. Много пута видео сам кад ће неко умријети али нијесам то говорио никоме. Не воле људи баш све да знају.

Kликните.га: До сада сте много тога тачно предвидели?

Деда Видоје: Јесте. Баш тако. Али нијесам, рекох, увијек све говорио а што сам видио да ће се догодити. Ћутаио сам више пута него што сам говорио.

Kликните.га: Шта нас чека у скоријој будућности?

Деда Видоје: Чека нас велики рат, много мртвих људи у Европи, глад, биједа, болешћине разне. Русија ће опет узети пола Европе, Путин ће бити за Европу нови Стаљин, тако ће га виђети, и биће нових држава у Европи све више, а неке државе ће скроз нестати, неће их више бити на мапи Европе.

Kликните.га: Шта ће бити са Србијом?

Деда Видоје: Србија ће остати сама за себе, неће ратовати ни са ким, Србија ће бити мјесто гђе ће сви бјежати да се сакрију и да живу главу на раменима сачувају. И да не цркну од глади!

Kликните.га: Kо ће владати Србијом?

Деда Видоје: Вучић! Он ће владати Србијом све докле буде хтео! А владаће тачно до 2035. године када ће отићи, сам, без ичије присиле.

Kликните.га: Да ли нам прети рат светских размера?

Деда Видоје: Јесте! Цјели свијет ће ратовати осим оних држава у Америци. Али Азија, Африка и Европа ће ратовати пуних 7 година, и Kина и Русија ће побиједити Европу и Америку у рату у Азији и Европи. Северна Kореја ће сама најурити Америку из Азије, а Kина ће у свемиру победити Америку и Европу и пообарати им све сателите, остаће глуви и слепи у Америци и Европи, без телефона и телевизора, и овога интернета.

Kликните.га: После тог великог рата, шта ће бити са Србијом?

Деда Видоје: Послије тог рата, Србија ће бити сила на Балкану, а богме и у Европи! Јер ће у Србији бити хране за све људе, помагаћемо свим другим људима у Европи да преживе, да не умру од глади, а Русија и Kина наћиниће Србију великом силом, па ће тако наш динар након великог рата бити јачи од евра.

глассрбије.рс