Др Ђајић у емисији код Јоване Јеремић одбио да пусти компромитујући материјал о Драшку Станивуковићу (ВИДЕО)

24-09-2022 04:06:51 | | / mojenovosti.com |

У јутарњем програму Јоване Јеремић на ТВ Пинк гостовао је путем Скајп укључења др Владо Ђајић, директор УKЦ Бања Лука.


Јована Јеремић је на почетку емисије истакла да је недавно боравила у Бања Луци управо у клиничком центру и да је фасцинирана оним што Бања Лука има. Јована је затим похвалила др Ђајића:

-Свака вам част на раду и на томе колику енергију имате и колико се трудите да заиста нашим људима омогућите што лепши и што бољи живот у Р Србској. – рекла је Јована.


Др Ђајић показујући фотографију комплекса УKЦ са најновијом технологијом, је истакао да је УKЦ понос Р Српске, као и потреба народа који тамо живи. Затим се захвалио на досадашњој помоћи Србије, како Бања Луци и клиничком центру тако и народу Р Српске у целини.

-Ми сви из Р Српске и Бања Луке гледамо у Србију као матицу. – рекао је др Ђајић.
Јована је затим навела да је управо др Ђајић “онај човек кога је градоначелник Станивуковић оптужио” за наводну аферу са кисеоником.

-То су два концепта, два погледа на живот и на организацију. Ја сам универзитетски професор, а иза Драшка не стоји ништа. – рекао је др Ђајић.

Др Ђајић је навео да Станивуковић има само средњу школу, те да је страшно да као такав води град Бања Луку и да се то показало као веома лоше за протекле две године колико је на челу града.

-Упропастио је град! Истовремено је начинио злочин према нашим пацијентима правећи ту лажну аферу “Kисеоник”. – истакао је Ђајић.
Др Владо Ђајић је додао да је та афера била веома штетна за УKЦ, те да су застрашени пацијенти и то је био озбиљан проблем за клинички центар и за његово нормално функционисање.

-Људи су чекали бебу 10 година, добили су је вјештачком оплодњом. Беба је имала пар дана и кад је добила тај кисеоник, родитељи су били у великом страху! Тај кисеоник је примала моја рођена сестра, затим председник Додик. Анализе су показале да је кисеоник добар. – рекао је др Ђајић.


Др Ђајић се осврнуо и на перформансе које је Станивуковић правио пред клиничким центром узнемирујући пецијенте, а затим навео да је имао прилику да погледа филмове у којима је Станивуковић главни актер, те да су му “људи показивали и неке налазе” о Станивуковићу.

-Ја нисам никада дозволио да се тако нешто објави. А он да је тако нешто имао о мени одмах би објавио. Радим домаћински и коректно, не желим никоме лоше, ни њему не желим лоше али сматрам да је неспособан. – изјавио је др Ђајић.

Др Ђајић сматра да народ разуме ситуацију у Републици Србској и цени оно што он ради.

Јована: Дакле ви немате ништа лично против Станивуковића?

Др Ђајић: Немам ја ништа против никога. Ми кад побједимо, они ће исто лијепо живјети. Не дјелимо људе по партијама.

Др Владо је закључио да је све изашло на видело и да је свако показао какав је човек. Затим је обећао да кад победи на изборима да ће сви грађани Р Српске, свих нација и партија живети лепо, без страха и претњи одмаздом, како то управо чини друга страна.

Извор: Hypetv