Египатска «царица пророковања» прецизира прогнозу за 2014. годину

18-12-2013 11:23:38 | | Глас Русије, фото: Голос России/ vostok.rs |


Њена прогноза за крај 2013. године – снег у Египту – звучала је сасвим невероватно, али се остварила. Каирски астролог и нумеролог Џој Ајад даје нова предсказања за Египат и друге земље. Некоректно је тврдити да то у Египту никада није било, али за 120 година метеоролошких посматрања заиста није било: у Каиру први пут за многе деценије пао је снег. У току ноћи жив ау термометру у низу квартова египатске престонице пала је до +3 степена.

У петак у току дана у Каиру је било +7, што је најнижа температура за 120 година метеоролошких посматрања. Снег је покрио и друге регионе земље. У Александрији је објављено ванредно стање и обустављен рад луке, на Синају у појединим регионима снежни покривач је достигао 3-5 центиметра.

За становнике земље где просечна зимска температура достиже +18 степени, то је сурово искушење. У египатским домовима нема, разуме се, грејања, само клима-уређаји. Па и топлу одећу у којој у таквим условима људи могу да изађу из куће они немају. Она никада до сада није била потребна. Такво време није очекивао нико, укључујући синоптичаре.

По свему судећи једини човек који је не само предвидео актуалну ситауцију, већ и тачно предвидео њено трајње, јесте каирски астролог и нумеролог Џој Ајад. Своје прогнозе за крај 2013. године и за наредну годину она је изнела пре извесног времена за Глас Русије. Између осталог Џој је предскалзала да ће до краја године у Египту пасти снег.

Пре тога царица пророковања, како зову госпођу Ајад у Египту, предвидела је пад два режима – Хоснија Мубарака и Мохамеда Мурсија, а такође је дала много других прогноза које су се реализовале са необичном тачношћу.

По снежним улицама Каира допсник Гласа Русије пожурио је ка кући царице пророковања. У свом радном кабинету она је седела у топлом капуту и шеширу, спасавајући се од хладноће коју је предсказала.

Шта ви осећате када видите напољу снег?

- Врло се добро осећам, али мени је као и свима у Каиру врло хладно. Схватам да је призор дрвећа под снегом у Каиру нешто ванредно. Али морам да упозорим да то није последњи снег ове каирске зиме. Читав град ће бити под снегом. У многим земљама ове зиме ће бити необично хладно. Још до краја ове године време ће донети нова изненађења у нашем региону, посебно у Саудијској Арабији, Кувајту и УАЕ.

Што се тиче наступајуће године која се у Источној Азији зове Годином Коња, ја сам је назвала Годином Говорећег Неба. То ће бити година глобалних промена и у чисто практичним земаљским пословима и у духовној сфери.

Промене неће бити обавезно лоше?

- Могу да умирим Египћане и да кажем да ће 2014. година бити у целини успешна не само за Египат, већ и за многе земље. Између осталог зато што број 2014. даје суму 7 (2+0+1+4 једнако је 7). Према Тори, Библији и Корану, цифра 7 је савршенство. Зато честитам египатском народу наступајућу годину под знаком седмице. 2013. године било ј емного развода и растајања, а у наредној ће бити много свадби и сусрета.

Цифра 7 је цифра победе и тријумва. З амноге народе симбол победе је подигнута рука са прстима у облику знака V . Овај знак означава и арапску цифру 7. Сила ове цифре је врло велика. Тако је на пример сер Винстон Черчил однео многе победе у свом животу захваљујући енергији ове цифре.

Седмица ће имати велики значај за Русију и за Египат. И Русију и Египат 2014. очекује успех који же доћи као што то увек бива преко превладавања искушења. Између осталог две земље ће се у новој години осетно зближити.

Није превише мирна прогноза за Либан: становници ове земље ће морати да уложе огромне напоре да избегну најгоре. Мораће да буду прилично опрезни и да избегавају све свађе.

Седмица неће донети мир становницима САД. У тој земљи наредне године могу да се очекују велике природне катаклизме. Осим тога у земљи ће се десити велики раскол у друштву који може да постане почетак краја оних САД на које смо навикли.

Шта очекује Глас Русије у новој години?

- Слова Глас Русије дају нам цифру 7 на крају о којој смо управо говорили. Као што сам рекла, то је цифра победе. Глас Русије ако не у свих 100%, онда у 90% очекује добра година.

Амру Омран,