Вреле московске вечери с кабареом „Крејзи Хорс“

13-11-2014 03:41:03 | | Глас Русије/ vostok.rs |


Од 12. до 16. новембра у концертној сали хотела "Космос" у Москви моћи ће да се виде једне од најшармантнијих девојака на свету. Познати француски кабаре “Crazy Horse” који је 1951. године основао Ален Бернарден, допутовао је у Москву са својим новим програмом.

Физички параметри које треба да задовоље играчице, а које је одредио оснивач кабареа лично, су следећи:

висина: од 1,68 до 1,72

растојање између брадавица: 27 см

растојање од пупка до Венериног брега: 13 см

Ево још неколико занимљивих података:

- У саставу “Crazy Horse” наступају девојке из 15 земаља, укључујући Русију и Италију.

- Свака играчица у просеку износи 6 пари сценских ципела.

- За годину дана девојке употребе 500 литара козметике за тело, 300 познатог кармина и поцепају 2500 пари најлон-чарапа.

- У саставу кабареа наступа 50 играчица, али се сваке године одржава конкурс за око 500 девојака, од којих само 20 имају шансе да буду примљене.

Московске јесење вечери ће бити знатно врелије с наступима „Крејзи Хорса“. Како московска публика прихвата шоу који представља израз апсолутне женствености? За време ревије руског дизајнера Васе, која је сарађивала с “Crazy Horse” имали смо могућност да поразговарамо с двема девојкама из познатог кабареа. Зову се Таина и Дејзи, и ево шта су нам испричале.

Ваш кабаре наступа у Русији од 2011. године. Овог пута сте дошли с новим програмом. Каква изненађења очекују публику?

Не бих желела да откривам детаље, јер какво ће то онда бити изненађење? Рећи ћу само да су заједно с нама допутовали уметници естрадног жанра с којима наступамо у Паризу. Понудићмо занимљиву мешавину тачака.

По чему се руска публика разликује од италијнске? Да ли гледаоци другачије реагују?

Руска публика нас веома воли, али је без обзира на то, за разлику од италијанске, уздржанија у својим емоцијама. Зато нам руски гледаоци увек поклањају мале сувенире и посвећују нам толико пажње, коју не доживљавамо ни у једној другој земљи света.

Да ли ћете у Италију такође отпутовати с новим програмом?

Прошлог лета смо је већ приказали у миланском „Театро Нуово“. Гостовање је трајало скоро месец дана.

Да би играле у “CrazyHorse” девојке осим физичких предиспозиција треба да знају и класичну технику?

Наравно! Неопходан услов је познавање основа класичне игре. Огроман значај такође има лепа линија леђа. Девојка мора да испуњава строге физичке критеријума, а главно је то што мора да има харизму!

Заиста, физички параметри су врло важни, али је још важније да девојка плени природном лепотом, без икакве шминке. А још на сцени свака девојка треба да буде права глумица.

Татјана Санти,