Директор србског Лукоила пронађен мртав у стану!

19-07-2013 07:37:10 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Тело Олега Шарова пребачено је на Институт за судску медицину како би обдукцијом био утврђен узрок смртиглоса: На телу Олега Шарова није било трагова насиља

Олег Шаров, заменик генералног директора србског представништва "Лукоила", пронађен је мртав у стану на Новом Београду, сазнаје Курир! Београдска полиција није званично потврдила смрт високог руководиоца "Лукоила", али је навела да је регистровано да је на адреси на којој је становао Шаров заиста нађено тело!

Закључана врата
Извор Курира каже да је тело Олега Шарова нађено у четвртак поподне у стану у Улици пролетерске солидарности.
- Врата стана била су закључана, а лекари на лицу места нису уочили трагове насиља, па се претпоставља да је највероватније реч о срчаном удару. Тело је пребачено на Инсититут за судску медицину где ће бити утврђен тачан узрок смрти високог функционера "Лукоила"- рекао је извор Курира близак истрази.
Према незваничним информацијама, полиција се у потрагу за Шаровим упустила након дојаве да се није појавио на послу.
- Његови сарадници су рекли да он у четвртак није дошао на своје радно место и да се није јавио, што је било врло неуобичајено. Пошто нису успели да ступе у контакт са Шаровим, о свему су обавестили полицију - рекао је извор Курира.
Стан запечаћен
Комшије у згради у Улици пролетерске солидарности кажу да нису приметили ништа необично.
- Знала сам тог Руса само из виђења, он је становао у стану број четири у приземљу. Јуче сам после подне приметила да је дошла полиција. Дуго су лупали на врата стана, а на крају су провалили унутра. Не знам ништа више од тога, осим да су полицајци, по одласку, запечатили стан - рекла је комшиница која је инсистирала на анонимности.