КРВНА ОСВЕТА: Изрешетао оца девојке која му је убила сина!

19-07-2013 07:41:15 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Никола Шћепановић испалио девет хитаца у Зорана Милановића, чија је ћерка пре две године усмртила Николиног сина

Никола Шћепановић (55) из Куршумлије, отац Ненада кога је пре две године убила девојка Маја Милановић, убио је јуче Мајиног оца Зорана Милановића (49). Убиство се догодило испред куће Милановића, у којој је Зоран држао и кафану. Никола је у њега испалио девет хитаца из пиштоља, а затим отишао у полицију и предао се!

- Никола је у четвртак неколико пута пролазио колима поред куће, као да је чекао да Зоран изађе. Како сам чуо, Зоран је око 15 сати изашао и сео за сто у башти своје кафане. Тада је наишао Никола и пуцао у њега - каже један од комшија Милановића.
Да подсетимо, пре две године Маја Милановић је, после свађе с Ненадом у кафићу, отишла до његове куће и ушла му у собу. Пошто је често долазила код њега, знала је где се налази пиштољ, а кад је Ненад дошао за њом, она га је убила!
Правоснажном пресудом Маја је за Ненадово убиство осуђена на девет година затвора. Шћепановићи су тиме били веома незадовољни, а Никола је својевремено у изјави за Курир рекао да сматра да му је „оваквом пресудом син поново убијен“.