Митровић: Мој син је аутом усмртио девојку, то је трагедија немерљивих размера

19-07-2013 01:49:24 | | 24сата/ mojenovosti.com |

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић потврдио је данас да је возач који је синоћ у Београду аутомобилом убио једну девојку његов син Александар Митровић (20).

"Ово је трагедија немерљивих размера и не знам како да изразим сву

бол коју осећам због смрти несрећне девојке коју је колима усмртио
мој син Александар", рекао је Митровић за портал Телеграф.рс.
Према његовим речима, Александар је након несреће доживео панични
напад и забог тога напустио место догађаја.
Додао је да га је одмах потом син назвао и казао да жели да иде у полицију, али да због шока не може сам да се одвезе до полицијске станице.
Митровић је додао да је са сином отишао у полицију где су навели шта се догодило.
Према његовим речима, Александар студира у Лондону, а у Београду је
био на распусту.
Митровић је додао да његов син никада није дивљао у саобраћају и да ће покушати да на "најљудскији могући начин ступи у контакт с породицом настрадале девојке".
Медији пишу да је Александар Митровић управљао возилом БМВ X5. Њему је полиција одредила задржавање од 48 сати. У току је истрага о узроцима несреће.
Соња Митровић Хани није желела да коментарише ову вест, она је новинарима рекла само: "Молим вас, немојте данас, позовите ме сутра!"
Да подсетимо, несрећа се догодила код окретнице аутобуса на линији 31 у Устаничкој улици на пешачком прелазу који има и семафор, а девојка је преминула на лицу места.
Како незванично сазнајемо, возач аутомобила се кретао великом брзином према граду када је на пешачком прелазу налетео на девојку. Од силине удара, њено тело је завршило двадесетак метара даље од пешачког прелаза.