Девојку (21) силовао таксиста у Мармарису!

21-07-2013 04:25:47 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Два мушкарца су ухапшена, због два одвојена напада, у којима су жртве биле две Британке у турском летовалишту Мармарис.

Jедну Британку (28) напао је ножем Харун К. у њеном апартману негде око 4 ујутру. Он је, према наводима полиције, покушао да опљачка своју жртву, али је пре тога покушао и да је силује. На сву срећу жена је колико толико била присебна, угризла га је за прсте а потом и шутнула између ногу, а онда отрчала у купатило где се закључала.

Њено вриштање и дозивање у помоћ чуле су њене комшије које су у то време доручковале. Комшије су јој потрчале у помоћ и успеле да ухвате нападача који је покушао да побегне кроз башту. После само неколико минута полиција је стигла на лице места и ухапсила Харуна. Он је порекао да има било какве везе са нападом на жену, која иначе живи и ради у Турској, али је полиција пронашла његове отиске и ДНК на месту злочина.
У другом нападу девојку (21) силовао је таксиста јер није имала новац код себе да плати вожњу. Она је узела такси увече како би се вратила у свој хотел. Када је возач схватио да она нема пара одвезао ју је далеко од хотела. Страхујући за своју безбедност она му је дозволила да је пољуби и да је мази на задњем седишту. Он ју је потом одвезао на друго место где ју је силовао.
Она га је после у полицији оптужила за силовање. Таксиста који је убрзо ухапшен тврдио је да се није радило о силовању већ о добровољном сексуалном односу. Он је пуштен уз кауцију а полиција је наставила да истражује цео случај.