Жељко Митровић посетио сина Александра у Централном затвору!

23-07-2013 06:37:57 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Александра Митровића (20) први пут после несреће виделе су мајка Соња и сестра Сандра

Власник Пинка Жељко Митровић посетио је у понедељак сина Александра Митровића (20) у притвору Централног затвора у Београду. Осим њега, Александра је први пут после несреће видела мајка Соња Митровић Хани, Жељкова бивша супруга, као и Александрова сестра Сандра.

- Митровићи су још пре 10 сати најпре дошли у Палату правде како би добили дозволу истражног судије да посете сина. Њих троје су се потом у три аутомобила упутили ка Централном затвору, где је Александар - каже извор Курира из правосуђа.
Дирљив сусрет
Жељко, Соња и Сандра Митровић испред капије затвора стигли су око 10.30 сати.
- Ужурбано су ушли у зграду и нису се освртали ни лево ни десно. Изгледало је као да желе да што пре виде Александра. Њихов сусрет био је веома дирљив, Жељко, Соња и Сандра су први пут видели Александра после хапшења - каже наш саговорник.
Док је Митровић био у посети, испред капије затвора чекали су га припадници обезбеђења, који су уједно и возачи.
- Митровићи су са сином остали скоро сат и по. Испричали су се, а Александар им је рекао шта му је потребно за боравак у притвору. Потом су се поздравили и Александар је поново враћен у ћелију - каже извор Курира. По изласку из зграде Централног затвора Митровићи нису желели да дају изјаве. Све троје су сели у један аутомобил и отишли, али су се вратили око 14 сати!
Кесе у рукама
- Дошли су с кесама у рукама. Александру су донели личне ствари и прибор за хигијену. Овај пут су се задржали кратко. Изашли су око 14.15 сати - каже наш саговорник.
Курир је јуче покушао да ступи у контакт и с породицом настрадале девојке. У стану на Коњарнику, у којем је Андреа живела с мајком, није било никога, а кад смо позвонили на улазна врата зграде на Врачару, у којој живи Андрејина бака Вера, старица се појавила на тераси!
- Како сте? - питали смо је.
- Нажалост, живи смо...
- Да ли би можда ваша ћерка Ема хтела да да изјаву?
- Не може она да прича, ван себе је - рекла је уплакана бака и вратила се у стан, одакле се убрзо разлегао лелек: „Како ћемо без тебе, Андреа, Боже, што њу узе, а не нас...“