БУДВА: Оперисан Београђанин (23) који пао са терасе на метални колац

28-07-2013 02:35:24 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Београђанин Душан Дојчиловић (23) тешко је повређен након пада са терасе са првог спрата једне зграде у Будви на метални колац ограде у дворишту зграде, саопштила је данас црногорска полиција.

Беорађанин Душан Дојчиловић који је у раним јутарњим часовима у суботу тешко повређен падом са другог спрата зграде у којој је летовао у Будви, хируршки је збринут и ван животне опасности је.

- Под одређеним околностима, он се падом набио на неку одломљену грану дрвета или нешто слично. Реч је о тешким повредама, али је хируршки збринут и требало би да није животно угрожен - рекао нам је др Војислав Вучетић дежурни хирург који је у Општој болници Котор оперисао Дојчиловћа.
Вучетић нам је рекао да је Дојчиловић у которску болницу доведен између 7.30 и 8 часова са повредама у пределу чмара.
- Повређено је дебело црево и мокраћна бешика је пробијена на два места, а на танком цреву је било површинских повреда. Операција је успешно урађена и он се сада опоравља на одјељењу - казао је Вучетић.
Београђанин Душан Дојчиловић (23) тешко је повређен након пада са терасе са првог спрата једне зграде у Будви на метални колац ограде у дворишту зграде, саопштила је црногорска полиција.
Дојчиловић је са друштвом пре неколико дана допутовао на одмор у Будви, где је изнајмио стан у насељу Розино.Након ноћног провода, он се вратио у изнајмљени стан, а потом шетао по тераси, након чега је пао. Подгорички медији преносе да су комшије, када су чули позиве у помоћ повређеног младића, позвале Хитну помоћ, која је међутим, како се наводи, каснила на интервенцији.
"Нису долазили ни након 20 минута од позива, након чега је један од станара зграде са својим пријатељима повезао повређеног младића до Хитне помоћи, одакле је специјализованим колима пребачен у которску полицију", казала је једна Будванка, очевидац несреће.