Чока: Пси пронашли људску руку без шаке

29-07-2013 10:24:15 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

У оближњем каналу полиција је открила леш без руке. Крај осакаћеног тела био је црни бицикл, и лична карта на име Душан Јовин (65). Тело је идентификовао зет покојника.

На путу између Чоке и Сенте, у непосредној близини моста на Тиси, пси са фарме соколова познатог одгајивача Тибора Бузе из Сенте, у суботу су пронашли људску руку без шаке.

Буза је одмах позвао полицију, која је изврсила детаљан преглед терена око фарме и приобаља Тисе.
"У дубоком и затрављеном каналу крај пута који води ка мосту на Тиси, полицајци су пронашли леш у фази распадања без једне руке. Крај осакаћеног тела био је црни бицикл, и лична карта на име Душан Јовин (65) из Чоке. Зет несрећног човека га је идентификовао, али ће тек по добијању резултата моћи поуздано да се каже да ли се ради о несрећном Јовину цији је нестанак полицији родбина пријавила пре три недеље. Тело је у недељу ујутро послато у новосадски Институт за судску медицину на обдукцију", потврдио је Куриру извор близак истрази.
Јовин је, како кажу његови укућани, 9. јула кренуо бициклом према пет километара удаљеној Сенти, али му се тада изгубио сваки траг. Радио је као надничар у чоканској Винарији.