Посетитие Мајорку, краљицу европског туризма уз попуст од 87 евра

29-07-2013 10:32:38 | | БЛИЦ/ mojenovosti.com |

Мајорка, краљица европског туризма и једна од најстаријих туристичких дестинација, може бити управо ваш избор за летовање, уз попуст од 87 евра који вам нуди портал Superodmor.rs

Уколико данас на порталу Суперодмор.рс резервишете аранжман од 9. августа у хотелу Роц Лео, 11 полупансиона и авионски превоз платићете 729 евра, уместо редовне цене путовања од 816 евра. Хотел се налази на 50 метара од пешчане плаже, на 9 километара од центра Палме и 4 километра од аеродрома. Палма, право монденско место, административни је центар Мајорке, са врхунском туристичком понудом. Красе је изванредан пејзаж, дуге пешчане плаже, борове шуме...Највећи је град и лука на острву Мајорка и главни град аутономне покрајине Балеарска острва.


На јужној обали Мајорке обавезно морате обићи неке од најлепших плажа као што су Плаја де Палма у Ел Ареналу, С'Аренал где се нуде бројне могућности за спортове на води, Естанциа Цала, Ес д'ен Цолл Рабасса, Торренова. У Иљетасу, резиденцијалној зони Палма де Мајорке, можете обићи плаже Иллетас, Цала Цомптесса, Цала Оли. Нађите времена и за излете, јер вреди посетити острво Ибицу, које међу младима важи за место са најбољим ноћним животом, на којем се налази више од 80 плажа. Обавезно обиђите и аквасити у Ел Ареналу, један од бољих аквапаркова у Европи, као и Драк, највећу пећину у Европи, у близини села Порто Кристо. Пећине Драк су четири велике пећине међусобно повезане.