Десеторо деце повређено код Пожаревца!

31-07-2013 11:38:41 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Једно дете теже, а деветоро лакше повређено. Током вожње пукао главни носач стуба рингишпила. Деца пребачена у пожаревачку болницу, приведен власник рингишпила.

Десеторо деце повређено је у уторак вече око 23 сата када је у месту Салаковац у општини Мало Црниће, код Пожаревца, пао рингишпил!

Како сазнајемо, једно дете је задобило теже телесне повреде и заједно са осталим лакше повређеним малишанима збринуто је у Општој болници у Пожаревцу.
Портпарол Полицијске управе Пожаревац Јасмина Тишма за Курир је потврдила да се стравична несрећа догодила за време турнира у малом фудбалу.
- Рингишпил је био постављен на локалном фудбалском игралишту, када је током вожње дошло до пуцања главног носача стуба рингишпила, а потом и до пада корпе у којој су се возила деца. Према информацијама које до сада имамо, десеторо деце је повређено и пребачено у пожаревачку болницу.
Једно дете је задобило теже повреде, док је осталих деветоро, срећом, лакше повређено. Није искључено да је број повређених већи, јер постоји могућност да су неку децу родитељи самостално превезли у болницу, не чекајући хитну помоћ - рекла је Тишма за Курир.
Полиција је одмах после дојаве о несрећи изашла на терен, а увиђај на месту догађаја трајао је до касно у ноћ. Како сазнајемо, због ове несреће синоћ је приведен власник рингишпила Мирослав Николић (55) из Жабља и њему је одређено полицијско задржавање до 48 сати.