Стриц силовао будућег зета

05-08-2013 12:15:57 | | Ало/ mojenovosti.com |

Нови Сад-- У полицију у Новом Саду јуче је дошао младић С. Т. (33) како би пријавио силовање и пребијање, сазнаје „Ало!“. Он је инспекторима испричао да га је Д. С., стриц његове девојке, натерао да га орално задовољава, а као разлог навео то што се противи њиховој вези.

- Младић је био сав уплашен и претучен када је дошао у полицију. После неколико минута отворио је душу и почео да прича. Рекао је да је два сата пре силовања био код своје девојке К. С. (18) у њеној кући. Тада га је позвао њен стриц и рекао да, ако може изађе из куће и да има нешто да му каже - објашњава наш саговорник близак истрази.

„Био је мрак тако да нисам видео марку аутомобила. Угурали су ме у њега. Возили смо се до канала, а они ми ништа нису говорили. Када смо тамо стигли они су ме избацили из кола и почели да ме бију. Један и други на смену. У једном тренутку стриц моје девојке је свукао панталоне и тражио да га орално задовољим. Нисам имао избора, то сам и урадио - испричао је силовани момак инспекторима. Како „Ало!“ сазнаје, младића С. Т. су оставили поред канала, а они су отишли као да се ништа није догодило. Као мотив силовања оштећени је навео противљење породице његове девојке, јер она забавља са њим. Каже да њихову везу нису могли да прихвате иако су им објаснили да се воле.