Обезбеђење Скупштине Београда сломило нос десетогодишњој девојчици!

08-08-2013 12:59:41 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Болело ме је, крв је почела да лије, а затим сам почела и да повраћам, каже десетогодишња Тамара.

Радник обезбеђења Града Београда јуче ујутро физички је напао десетогодишњу Тамару Џолић, после чега је она пребачена у Ургентни центар. Девојчица је током инцидента с оцем Вујадином Џолићем била испред Скупштине града због протеста који су организовали незадовољни мештани Ресника.

Није искључена могућност да је малу Тамару напало лично обезбеђење градоначелника Драгана Ђиласа, пошто је до инцидента дошло непосредно након Ђиласове расправе са окупљенима.
- Живимо у баракама у Реснику већ 14 година и сви смо социјално угрожени. Обраћали смо се коме смо стигли, али не вреди, па смо решили да одемо да протестујемо испред Скупштине града јер су нам искључили и струју, коју редовно плаћамо - јада се Вујадин. Он додаје да је с комшијама и децом јуче ујутро мирним протестом покушао нешто да промени.
- Мирно смо протестовали испред Скупштине града Београда, међутим, један радник из обезбеђења наједном је пришао мојој старијој ћерки Тамари и отвореном шаком ју је ударио у нос - прича Вујадин и додаје да Дргана Ђиласа као градоначелника криви за овај инцидент.
Према његовим речима, доктор је девојчици превио нос и констатовао напрснуће.
Мала Тамара каже да се много уплашила.
- Кад сам видела да ми тај чика прилази, мислила сам да жели нешто да ми каже. Одједном је подигао руку и јако ме ударио по носу. Болело ме је, а онда је крв кренула да лије, због чега ми је одједном било мука, па сам почела да повраћам. Мислила сам да ми је поломио нос јер ме је цела глава болела од тог ударца. Ништа лоше нисам хтела тамо да радим, само сам са мојом породицом хтела да сви тамо чују како тешко живимо - каже Тамара.