Петнаестогодишњак злостављао дечаке и снимао их мобилним

11-08-2013 06:02:01 | | / mojenovosti.com |

Неколико родитеља из Бора поднело пријаву против малолетника старог 15 година и његових родитеља, јер је дечаке терао да онанишу пред њим, оне који нису хтели тукао.

Неколико родитеља из Бора, који имају децу узраста од осам до 10 година, поднело је против једног малолетника, старог 15 година, и његових родитеља, полицији пријаве због злостављања и мучења.

Како се сумња, старији дечак је у претходних годину дана тукао и малтетирао млађу децу. Све је, повремено, снимао мобилним телефонном и децу уцењивао да ће, уколико га не слушају, снимак ’’окачити’’ на ’’јутјуб’’.
Како сазнајемо, старији дечак је имао обичај да млађе дечаке постави на клупу и тера их да сви онанишу пред њим. Док су уплашена деца то радила, насилник их је снимао мобилним телефоном, док је оне, који су то одбили, брутално тукао. Потом их је, претећи им да ништа не смеју да кажу родитељима, плашио и уцењивао да ће видео клип поставити на интернет, да ће ’’сви да им се смеју’’.
Једном приликом, натерао је дечаке да се попну на јабуку и донесу му воће. Са неколико плодова, уз констатацију да су сувише мали, није био задовољан, па је одломио грану и брутално претукао тројицу дечака.
Све је, сасвим случајно, открила мајка једног десетогодишњака пре неколико дана. Тада је насилник децу натерао да се сви прислоне на једну зграду, сикну панталоне, и да - сексуално опште са зидом, док их је он снимао мобилним телефоном. Међутим, у том тренутку је наишла мајка једног дечака, након чега је клупко почело да се одмотава.
Дечаци су признали да су били жртве злостављања и мучења претходних годину дана, након чега је неколико родитеља полицији поднело пријаву против дечака старог 15 година, али и његових родитеља.
Иначе, пре неколико година, јавност у Србији је, такође, била згрожена вршњачким насиљем у Бору. Тада је установљено да је старији дечак млађу децу терао да пију његову мокраћу, док је оне који су то одбили тукао.