Хрвати славе „Олују“, а ми, хронично славимо геноцид над нама самима

20-08-2013 09:26:22 | | vaseljenska/ mojenovosti.com |

Та, Хрватска, која је, од скоро, чланица Европске Уније, наддржавне творевине, чије су централне вредности, мир, толеранција, поштовање једнакости, демократија, и, самим тим, спадају у главне предуслове за колективно самоубиство једног народа, тј. улазак у њу.


dos oluja 300x166 Хрвати славе „Олују“, а ми, хронично славимо геноцид над нама самима

„Олуја“

Иако нисам васпитаван у комуњарском, већ у Хришћанском и Православном духу, од малена, научен сам да људе не делим, по боји коже, по верској и националној припадности, по сексуалној оријентацији, па тако, медју својим познаницима, имам и неколицину познаника из Хрватске, који жестоко осудјују овај геноцид, као и његово данашње прослављање.

Али, много је више оних, који га, уз звуке Томпсонових клерофашистичких складби и литре пиве, заједно са својом високо демократичном ЕУ, прослављају, и тако скупа, по ко зна који пут у историји, пред читавим светом сервирају тај лицемерно грозан призор Западног зла.

Оно што је, у целој овој причи, далеко трагичније, стиче се утисак да је србска јавност и већина србског народа, готово заборавила на овај тежак геноцид, показавши тиме – своју моралну и духовну чистоту. Стиче се утисак да су Срби заиста Народ небески. Стиче се утисак, да смо бољи од многих, а камо ли тек од Хрвата,…Али, нажалост, стиче се погрешан утисак!…Штавише, гори смо, јер, за ових 18 година, ниједном се не побунивши, пред Уједињеним нацијама, разним НВО са тла ЕУ и сл.

Западним, лажно- миротворачким организацијама, против прослављања овог геноцида, као и, оно далеко озбиљније, допуштајући, ево већ 13 година уназад, нашим властима, сатканих од булументе Западних плаћеника, који по диктату Запада, противуставно предајући, једну по једну, српску територију, бестијално руше српску државу, како би је, попут свих плаћеника, зарад својих личних интереса, гурнули у ту високо демократичну ЕУ, ми, заправо, хронично славимо геноцид над нама самима.

Имамо ли ми, уопште, здравог разума? Можда смо и свесни све те западне лицемерне грозоте. Можда смо и свесни свог тог западног зла, чије смо, уз саучесништво наших власти, сатканих од булументе Западних плаћеника, ево већ 13 година, све веће жртве. Али, само бити свестан зла, није исто што и деловати у правцу његовог искорењавања.

Не дозволимо да, аминовањем наше европске будућности, у потпуности, као народ, изумремо!!!