Екскурзије на линије фронта у Сирији са „Асад туром“

15-12-2015 11:40:48 | | / vostok.rs |


У „Роспатент” је стигао захтев за регистрацију „Асад турa“. Туристички оператер намерава да предложи својим клијентима туристичка путовања на линију фронта у Сирији, саопштила је агенција „Москва“, позивајући се на копију извештаја о регистрацији.

Према речима председника Прве компаније за патенте, која врши консултације о питањима регистрације робних марки, Анатолија Аронова, бренд се региструје по класи међународне класификације робе и услуга под бројем №39 „Транспорт; паковање и чување робе; организација путовања“.

„Подносилац захтева, "Мегаполис", очекује да у наредној години покрене туре из Москве у Сирију уз могућност путовања на линију фронта. То ће бити индивидуална путовања од четири-пет дана за групе од по три до пет особе“, рекао је Аронов.

Он је навео да је компанија већ послала захтеве у амбасаду Сирије и одређене ресоре. У овом тренутку компанија води преговоре са хотелима и транспортним компанијама у Сирији. Аронов је навео да су, без обзира на кризу, људи као и пре заинтересовани за глобалне катаклизме и војне акције, желећи да их виде сопственим очима.

Регистрација робне марке још не значи и добијање лиценце за извођење туристичке делатности.