Пијани возач џипа пешаке покосио на тротоару

31-12-2013 02:38:28 | | БЛИЦ/ mojenovosti.com |

Возач џипа Милорад М. (60) ухапшен је након што је усмртио два пешака синоћ око 22.20 сати у Ужичкој улици на Дедињу.

Како незванично сазнајемо, пешаци су ходали тротоаром када је на њих налетео џип, а полиција је утврдила да је возач имао више од 1,2 промила алкохола у крви.

Срдић Данило и Крстић Ивана преминули су синоћ од повреда задобијених у несрећи. Лекари Хитне помоћи су покушали да им помогну и превезли су их у Ургентни центар на одељење реанимације, али су они, нажалост, подлегли повредама.
- Две особе, које су као пешаци биле тешко повређене синоћ у саобраћајном удесу у Ужичкој улици у Београду, су преминуле - изјавила је јутрос Тањугу ПР Ургентног центра Александра Берић.
Две особе, обе пешаци, биле су довезене у Ургентни центар без икаквих знакова живота, рекла је Берићева.
Две екипе Хитне помоћи су у Ужичкој код броја 56 на ивичњаку затекли мушкарца од око 35 година и 30-годишњу жену са тешким повредама, без свести.
Трећа лекарска екипа упућена је у 23.15 сати на исту адресу и у Ургентни центар је превезен и мушкарац од око 40 година са тупим повредама главе, носа и десне ноге, наводе у Хитној помоћи.
Према речима портпаролке Хитне помоћи Наде Мацуре лекарске екипе београдске Хитне помоћ су на Дедињу касно синоћ затекле више возила међу којима је један џип и за сада није потпуно јасно да ли су двоје тешко и једно лице лакше повређено у саобраћајној несрећи у својству пешака или су испали из возила приликом судара.