ВИДЕО: БОГ НАС ОПОМИЊЕ; Прокрварило језеро у Америци! Људи збуњени и у страху!

23-02-2014 08:03:17 | | Вести/ mojenovosti.com |

'Ово морате видјети да би сте вјеровали' рекао је новинар који је дошао провјерити причу на мјесто догађаја! Људи долазе, сликају у невјерици.
Заиста мистериозан и надасве застрашујућ феномен догодио се у Америци. Језеро у мјесту Wицхита у близини Канзаса прије два дана као да је прокрварило. Свједок говори, како је ујутро боја језера била нормална и у само неколико сати вода је постојала све црвенија и црвенија. 'Ово морате видјети да би сте вјеровали' рекао је новинар који је дошао провјерити причу на мјесто догађаја! Људи долазе, сликају у невјерици.
Цијело мјесто је збуњено, нитко не зна о чему се овдје ради. Људи убрзано шаљу фотографије језера друштвеним мрежама не били дошли до барем неког одговора, но одговора нема. Једини коментари су коментари страха. Чега се људи боје? Бога. Наиме, овај феномен и превише је сличан Божјој казни или упозорењу Египту и фараону који није желио пустити Жидове из Египатског ропства, што је описано у Старом Завјету. Бог је одлучио фараону послати десет зала која ће га присилити на пуштање овог народа. Прво зло које је захватило Египат било је крваво језеро.
'Сва се вода у Ријеци прометну у крв. Рибе у Ријеци поцркаше; Ријека се усмрдје, тако да Египћани нису могли пити воду из Ријеке; крв бијаше по свој земљи египатској. Али египатски врачари својим врачањем учинише исто. Тако фараон остаде тврдокорна срца: није хтио послушати Мојсија и Арона, како је Јахве и казао. Фараон се окрену и оде у свој двор, не узимајући ни то к срцу. Сви су Египћани почели копати око Ријеке тражећи питке воде јер нису могли пити воде из Ријеке'.
Је ли овај феномен заиста Божја казна или опомена људима који су и тако прекршили све мјере у оном тренутку када је свијет раскрстио с Богом? Пријети ли нам крај а ово је опомена која нас треба потакнути да се предомислимо, побљашамо, замислимо? Остаје нам видјети. За сада, бољи одговор немамо!