Инвеститор из Русије жели вратити стари сјај Ластви

30-04-2014 08:33:08 | | trebinjedanas.com/ mojenovosti.com |

Градоначелник Требиња, Славко Вучуревић, примио је данас купца објекта Земљорадничке задруге „Ластва“, инвеститора из Русије који је данас упознао градоначелника са својим пројектом и плановима, те информисао се о другим могућностима инвестирања у Требињу.

Овом приликом градоначелник Требиња истакао је да ће пружити подршку свим инвеститорима који имају добру намјеру да улажу у Требиње. Вучуревић је додао да је за локалну економију и развој Требиња веома важно да пословни људи из иностранства препознају свој интерес у потенцијалима нашег града, те да имају намјеру да улажу и повећавају његове капацитете посебно у туристичком и привредном смислу.
„Сматрам да је свако интересовање за Требиње веома важно, а посебно када оно долази од озбиљних људи из свијета бизниса који располажу свим потребним ресурсима. Вјерујем да инвеститор са којим сам данас одржао састанак има озбиљну намјеру и уколико му буде потребна помоћ Градска управа ће, према својим могућностима, бити на располагању, као и за све друге озбиљне инвеститоре који желе да свој новац уложе у Требиње“ – рекао је након састанка Вучуревић.
С друге стране, руски инвеститор истакао је да у Требињу види изузетан развојни потенцијал, те да ће, према његовој процјени, Требиње у скорој будућности бити атрактивна дестинација за бројне друге инвеститоре из Русије. Он је објаснио да изградњом савременог хотела у објекту Задруге у Ластви жели вратити некадашњи сјај познатом локалитету.