Моника Белучи средином јуна поново у Требињу

07-05-2014 02:21:49 | | slobodnahercegovina.com, фото: Press RS/ mojenovosti.com |

Популарна глумица Моника Белучи већ је боравила у Требињу, а за месец дана доћи ће опет како би наставила снимање филма Емира Кустурице „На млечном путу“.

Емир Кустурица је са својом екипом већ стигао у Требиње и у наредном периоду ће сценаристи да раде на поправљању сценографије на херцеговачким локалитетима.
Међу гостима хотела “Платани” је и чувени чешки сниматељ Мартин Шец.

Ексклузивно за Слободну Херцеговину потврђено је да ће почетком јуна бити наставак снимања филма, а долазак светске диве Монике Белучи и наше глумице Слободе Мићаловић планиран је за 15. јун.

Лепа глумица први пут у Републици Србској била је у августу прошле године, када је у паузама на снимањима одвајала време да се дружи са фановима који су долазили из целе бивше Југославије како би видели светску звезду уживо. Нови боравак Монике Белучи у најсунчанијем граду Српске сигурно ће бити магнет за бројни знатижељнике да дођу Требиње.

Моника је веома задовољна сарадњом са Емиром, због чега ће опет бити његов гост.

- Људи воле да раде са Кустурицом, он је особа пуна страсти, тако да сам радознала какав ће филм бити. Једноставно, кад радите са њим, имате утисак да радите нешто магично, што је дивно за све нас. Свиђа ми се овде, много је лепо – рекла је прошле године Белучијева.