Додик: Напали су моју породицу на дан наше славе

09-05-2014 12:18:55 | | Вечерње Новости/ Фодн Стратешке Културе/ mojenovosti.com |

БАЊАЛУКА - Свестан сам да је предизборна кампања почела и да ће опозиција користити сва средства, али као човек и родитељ нећу никоме дозволити да вређа и напада моју породицу - рекао је председник РС Милорад Додик, поводом оптужби функционера СДС да је пословни уговор између „Електрокрајине“ и компаније „Тошиба“, потписан јер је у тој компанији запослен Додиков син Игор.

- Ништа им није свето - рекао је Додик. - Напали су моју породицу на дан наше славе, чиме су потврдили да су потпуно изгубили морал и достојанство. Немају никакав програм и зато настоје да ме лично дискредитују. Ја никада нећу вређати њихову породицу, а имао бих много тога да кажем о њима.

Додао је да је његов син Игор запослен у тој компанији искуљчиво захваљујући својим стручним квалификацијама, али да не ради у Италији како су то навели у СДС, већ у другој земљи.

- Упорно говоре о криминалу у РС, а када их позовем да заједно уђемо у ту борбу, онда их нема нигде - казао је Додик.

Он је демантовао и медијске извештаје да су СНСД и њихов функционер Небојша Радмановић дали сагласност на постављање НАТО радара на Јахорини.

- То су, такође, гнусне лажи којима се свесно дестабилизује РС. Нема никаквих радара на Јахорини - рекао је Додик.

СДС је саопштила да ће испитати уговор који је „Електрокрајина“ склопила са италијанском фирмом „Тошиба“ из Ђенове. У овој странци наводе да ће се „СДС обрачунати са непотизмом у РС и свим повлашћеним појединцима за које закони не важе“.